om ingeniør ravn hunstad

Om oss

Ingeniør Ravn Hunstad er en allsidig småbedrift med base i Kabelvåg, Lofoten, og i Bodø. Vi har spesialisert oss på trepleie og trefelling, men elsker utfordringer og tar gjerne på oss små og mellomstore oppdrag som er utenom det vanlige og utenfor allfarvei.

Firmaet ble etablert i 2009 av Bjarne Ravn Hunstad. Det startet med en mann og har utviklet seg til å bestå av et lite, men dyktig og krysskompetent team.

Ingeniør Ravn Hunstad har som mål å være kompetansebedrift i Nord-Norge innenfor trepleie. Vi ønsker å bidra med vår kunnskap for å styrke nordnorske trær som bør bevares og fjerne uønskede- og risikotrær.

Vi ønsker å levere høy kvalitet til en gunstig pris. Samtidig har vi et uttalt mål om å være nordnorsk mester i småbedrifts-HMS. Vi mener profesjonaltiet synliggjøres best igjennom sikkerhet i arbeidet.

Vi har tro på at den beste markedsføringen er fornøyde kunder. Vi skal derfor yte den beste servicen i Nordland for at du som kunde skal være fornøyd, også etter at fakturaen er betalt. Det skal være hyggelig å ha oss på besøk.

«Tenk SIKKERHET – Hold deg OPPTATTUtfør KVALITETSARBEID«

Møt teamet

Bjarne

Bjarne

Ingeniør og arborist
Teamlederen er en trivelig kar som er flink til å finne gode løsninger. Utdannet byggingeniør og ETW/TRAQ-sertifisert arborist. Er klatrer, med erfaring fra arbeid i høyden, fjellføring, og er frivillig i alpin redningsgruppe.

Bjørn

Bjørn

Trefeller og klatrer
Har klatret i Lofotfjell siden han var guttunge. Han bidrar som problemløser på de litt spesielle jobbene eller når det skal tas tunge tak. Jobber deltid som fysioterapeut, og er frivillig som leder i alpin redningsgruppe.

Joakim

Joakim

Trepleier, trefeller og klatrer
Faglig dyktig og selvstendig trepleier med særskilt  interesse for faget enten det kommer til beskjæring, teknisk trefelling eller vedhogst.  Erfaren klatrer som også er medlem i alpin redningsgruppe.

Erlend

Erlend

Trefeller
Arbeidsglad trefeller som  liker å ta i et tak når det trengs. Det finnes ikke tungt nok arbeid eller dårlig nok vær til at han skal være noe annet enn glad og positiv.

Maciej

Maciej

Trefeller og klatrer
Trefeller som har bakgrunn fra industriklatring.
Opprinnelig fra Polen, men har gjort nordlenning av seg og snakker utmerket norsk.
Når han ikke jobber hos oss, er han oftest å finne på universitetet eller i klatrehallen.

Stein

Stein

Trefeller og klatrer
Erfaren trefeller, treklatrer og sikringsleder SOFT nivå 3.
Vokst opp på gård nord i Østerdalen, et sted hvor ungene fikk motorsag før de fikk sykkel. Har drevet mange år i bransjen før han begynte hos oss.

Jacob B

Jacob

Trefeller
Ivrig trefeller som trives over alt hvor arbeidet går unna.
Som sykepleier med mye erfaring fra akuttmedisin sørger han for at førstehjelpsnivået vårt er høyt.
Jobber også på legevakten og løper ellers mye i fjellet.

Linda

Linda

Trefeller
Grunnen til at vi med stolthet kan kalle oss familiebedrift. Hun er et effektivt arbeidsjern, med godt humør og sans for detaljer. Er utdannet, og jobber deltid som, sykepleier.

Sertifisering

Sertifisert European Tree Worker (ETW)
ETW-sertifiserte arborister utfører arbeid på og i, trær i parker og urbane miljø, for å holde trærne sunne og trygge. De anvender sin kunnskap om trepleie og treskjøtsel som tar hensyn til bevaringsforhold, miljøvern og sikkerhetsbestemmelser.

ISA Tree Risk Assessment Qualification (ISA TRAQ)
ISA TRAQ er et kvalifikasjonsprogram utformet for å trene og vurdere kandidater i et spesialisert felt innenfor trefaget.
Innehaver av ISA TRAQ sertifisering er en fagperson innenfor treskjøtsel som har spesiell kunnskap om risikovurdering av trær.

Medlemskap

Norsk Trepleieforum (NTF) er en ideell organisasjon med overordnet formål å bedre vilkårene for trær i tettstedsmiljø og kulturlandskap.

International Society of Arboriculture (ISA) er en internasjonal organsiasjon som fremmer profesjonell utførelse av treskjøtsel.

Godkjenning

Autorisasjon og tillatelse til å kjøpe og bruke plantevernmidler i henhold til forskrift om plantevernmidler.

Adgang til Elmeas høyspent- og lavspent-anlegg. Godkjenning som Sikkerhetsansvarlig (SA) innenfor skogrydding.

Arbeidsvarsling 1 (utførende) og 2 (ansvarshavende). Godkjenning for arbeid på og ved veg.

Forsikring

Ansvarsforsikring og yrkesskadeforsikring hos If.

Trivsel på jobb

Vi benytter: Intercom, variert arbeid, kontakt med naturen og bålkaffe.