om ingeniør ravn hunstad

Om oss

Ingeniør Ravn Hunstad er en allsidig småbedrift med base i Kabelvåg, Lofoten. Vi har spesialisert oss på trepleie og trefelling, men elsker utfordringer og tar gjerne på oss små og mellomstore oppdrag som er utenom det vanlige og utenfor allfarvei.

Firmaet ble etablert i 2009 av Bjarne Ravn Hunstad. Det startet med en mann og har utviklet seg til å bestå av et lite, men dyktig og krysskompetent team.

Ingeniør Ravn Hunstad har som mål å være kompetansebedrift i Nord-Norge innenfor trepleie. Vi ønsker å bidra med vår kunnskap for å styrke nordnorske trær som bør bevares og fjerne uønskede- og risikotrær.

Vi ønsker å levere høy kvalitet til en gunstig pris. Samtidig har vi et uttalt mål om å være nordnorsk mester i småbedrifts-HMS. Vi mener profesjonaltiet synliggjøres best igjennom sikkerhet i arbeidet.

Vi har tro på at den beste markedsføringen er fornøyde kunder. Vi skal derfor yte den beste servicen i Nordland for at du som kunde skal være fornøyd, også etter at fakturaen er betalt. Det skal være hyggelig å ha oss på besøk.

«Tenk SIKKERHET – Hold deg OPPTATTUtfør KVALITETSARBEID«

Møt teamet

Bjarne

Bjarne

Ingeniør og arborist
Teamlederen er en trivelig kar som er flink til å finne gode løsninger. Utdannet byggingeniør og ETW-sertifisert arborist. Er klatrer, med erfaring fra arbeid i høyden, fjellføring, og er frivillig i alpin redningsgruppe.

Bjørn

Bjørn

Trefeller og klatrer
Har klatret i Lofotfjell siden han var guttunge. Han bidrar som problemløser på de litt spesielle jobbene eller når det skal tas tunge tak. Jobber deltid som fysioterapeut, og er frivillig som nestleder i alpin redningsgruppe.

Mikel

Mikel

Arborist
Han er utdannet i Baskerland innenfor treskjøtsel og skogbruk. En ekte treelsker, som også er treskjærer. Han er flink til å plukke sopp og liker tradisjonell hogst med øks. Har erfaring innenfor canyoning.

Linda Vaterfjorden

Linda

Trefeller
Grunnen til at vi med stolthet kan kalle oss familiebedrift. Hun er et effektivt arbeidsjern, med godt humør og sans for detaljer. Er utdannet, og jobber deltid, som sykepleier. Liker fjellklatring på fritiden.

Roar

Roar

Planteviter
Master fra NBMU og med solid erfaring fra drift av park-/grøntanlegg hos bl.a. Oslo kommune og Vegvesnet. Via firmaet Grøntrådgiver Roar Hunstad støtter han oss innenfor grøntrådgivning og tilstandsvurderinger.

Sertifisering

Sertifisert European Tree Worker (ETW)
ETW-sertifiserte arborister utfører arbeid på og i, trær i parker og urbane miljø, for å holde trærne sunne og trygge. De anvender sin kunnskap om trepleie og treskjøtsel som tar hensyn til bevaringsforhold, miljøvern og sikkerhetsbestemmelser.

Medlemskap

Norsk Trepleieforum (NTF) er en ideell organisasjon med overordnet formål å bedre vilkårene for trær i tettstedsmiljø og kulturlandskap.

International Society of Arboriculture (ISA) er en internasjonal organsiasjon som fremmer profesjonell utførelse av treskjøtsel.

Godkjenning

Autorisasjon og tillatelse til å kjøpe og bruke plantevernmidler i henhold til forskrift om plantevernmidler.

Adgang til Lofotkrafts høyspent- og lavspent-anlegg. Godkjenning som Leder for Sikkerhet og Ansvarlig for arbeid, innenfor skogrydding.

Arbeidsvarsling 1 (utførende) og 2 (ansvarshavende). Godkjenning for arbeid på og ved veg.

Forsikring

Ansvarsforsikring og yrkesskadeforsikring hos If.

Trivsel på jobb

Vi benytter: Intercom, variert arbeid, kontakt med naturen og bålkaffe.